Mireille

Mireille

Over ons

Vêtements de travail, chaussures de travail, gants de travail et autres équipements de protection individuelle (EPI) font partie de vos soins pour vos employés !
Avec Mireille, vous pouvez vous assurer que vos employés peuvent effectuer leurs tâches de manière confortable et sûre. Avec Mireille, vous avez un partenaire bien organisé qui se charge de la livraison et de l’entretien de vos vêtements et chaussures de travail. Proposer des solutions de vêtements de travail, d’EPI et d’entretien en fonction de ces différents besoins s’inscrit dans le slogan …bien plus que de la lessive !

Nieuws

Vacatures

Marketing Verantwoordelijke

Voor de versterking van ons Salesteam zijn we op zoek naar 1 extra creatief talent: een Marketing Verantwoordelijke.

Als Marketing Verantwoordelijke bij Mireille ben je samen met TOM verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van het merk Mireille.

View Jobs Ads »

Junior Account Manager

Voor de versterking van ons Salesteam zijn we op zoek naar een Junior Account Manager – regio Merchtem.

Als Junior Account Manager zorg je voor een duurzame relatie met bestaande klanten en prospecteer je nieuwe klanten in de toegewezen regio. Je benadert de markt proactief en maak zelf klantenafspraken. Het is jouw uitdaging om het volledige dienstenpakket op een overtuigende manier te presenteren. Je komt bij het begin en op einde van iedere dag samen op kantoor met het salesteam om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar.

View Jobs Ads »

Mireille service-verlener

Voor de versterking van ons distributiecentrum zijn we op zoek naar een Serviceverlener te Merchtem. Als Service Verlener ga je dagelijks op klantenronde, steeds met bijzondere aandacht voor de klant. Mireille NV in Merchtem vormt je “thuisbasis” van waaruit je iedere ochtend enthousiast en klantvriendelijk één van de 32 Mireille rondes aanvat. Als Service Verlener ben je het eerste aanspreekpunt bij jouw klanten. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en begeleiding.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Send us a message

Retour haut de page