Allift Michielsens N.V.
Allift Michielsens N.V.

Allift Michielsens N.V.

Over ons

allift Michielsens is al bijna 35 jaar actief als specialist in verhuur, verkoop en onderhoud van hoogwerkers -waaronder zelfrijdende, op vrachtwagen en schaarliften- vorkliften en verreikers.
Het werken met zulke machines is niet zonder gevaar en verreist enige vakkundigheid. In 1992 werd op verzoek van klanten uit de petrochemische industrie en in samenwerking met hen, gestart met het geven van opleidingen in het veilig bedienen van hoogwerkers. Doorheen de jaren werd het aanbod uitgebreid met de opleidingen veilig werken met vorklift en verreiker en VCA Basisveiligheid- en VCA Veiligheid voor Operationeel Leidingevenden (VOL-VCA).
allift Michielsens is sedert 2004 erkend als officieel VCA-BeSaCC opleidingscentrum en sedert 2008 ook als officieel VCA-examencentrum. Het behaalde in 2018 het Qfor Platinum kwaliteitslabel -de hoogste onderscheiding- voor zowel het opleidings- als het examencentrum.
Het team van vaste en ervaren medewerkers leidt jaarlijks duizenden cursisten op tot volle tevredenheid van zowel werknemer als werkgever.
allift Michielsens is tevens een VCA** gecertificeerd bedrijf en maakt van veilig werken een absolute prioriteit. De drie pijlers kwaliteit, service en veiligheid vormen samen met gedreven en enthousiaste medewerkers dan ook de kern van de dienstverlening van allift Michielsens.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Send us a message

Scroll naar top