Eurodesign Collections

Eurodesign Collections

Over ons

Wij willen de wereld van stil zittende mensen veranderen. De techniek achter Backapp is wereldwijd volledig uniek, wat onderschreven wordt doordat we in veel landen patenten hebben. Ons doel is het ontwikkelen, produceren en verkopen van stoelen die de stabiliteitsspieren in de rug versterken terwijl u zit, om mensen overal ter wereld te helpen met een betere gezondheid en meer welzijn.
Freddy Johnsen kwam 12 jaar geleden op het idee van de BACKAPP door een stoel op een “balance board” te plaatsen. Het resultaat werd een zadelstoel met een ronde basis die steunt op een ring van synthetisch rubber. Door te draaien aan de kunststof bol onderaan de stoel bepaal je de balans en beweeglijkheid van de stoel. Het comfortabele zadel heeft een bekkensteun waardoor je lang op de stoel kan zitten. Je zit niet langer hoog of laag maar middelhoog met een open bekkenhoek. De BACKAPP is daarmee de meest geschikte stoel voor zit-sta en hoge werkplekken.
Voor wie toch liever afwisselend rechtstaand wil werken is er de BACKAPP 360: het balance board dat je in beweging houdt.
Nu ook in de Benelux de zit-sta werkcultuur ingeburgerd geraakt kunnen ook wij gebruik maken van deze fantastisch oplossingen. In Scandinavië deed BACKAPP al heel wat veldstudies waaruit verschillende gezondheidsvoordelen mochten blijken. Klachten zoals lage rugpijn, nek- en schouderpijn, hoofdpijn, uitstralingspijn in armen en handen en algemene vermoeidheid, werden dankzij BACKAPP aanzienlijk verminderd.
Aan U dus om BACKAPP zelf uit te proberen!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Send us a message

Scroll naar top