Mireille

Mireille

Over ons

Werkkledij, werkschoenen, werkhandschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) maken deel uit van uw zorg voor uw medewerkers !
Samen met Mireille kan u ervoor zorgen dat uw medewerkers op een comfortabele en veilige manier hun taken kunnen uitvoeren. Met Mireille heeft u een goed georganiseerde partner die instaat voor de levering en het onderhoud van uw werkkledij en werkschoenen. Oplossingen voor werkkledij, PBM’s en onderhoud voorstellen op basis van die verschillende behoeften sluit aan bij de slogan …much more than laundry !

Nieuws

Vacatures

Marketing Verantwoordelijke

Voor de versterking van ons Salesteam zijn we op zoek naar 1 extra creatief talent: een Marketing Verantwoordelijke.

Als Marketing Verantwoordelijke bij Mireille ben je samen met TOM verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van het merk Mireille.

View Jobs Ads »

Junior Account Manager

Voor de versterking van ons Salesteam zijn we op zoek naar een Junior Account Manager – regio Merchtem.

Als Junior Account Manager zorg je voor een duurzame relatie met bestaande klanten en prospecteer je nieuwe klanten in de toegewezen regio. Je benadert de markt proactief en maak zelf klantenafspraken. Het is jouw uitdaging om het volledige dienstenpakket op een overtuigende manier te presenteren. Je komt bij het begin en op einde van iedere dag samen op kantoor met het salesteam om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar.

View Jobs Ads »

Mireille service-verlener

Voor de versterking van ons distributiecentrum zijn we op zoek naar een Serviceverlener te Merchtem. Als Service Verlener ga je dagelijks op klantenronde, steeds met bijzondere aandacht voor de klant. Mireille NV in Merchtem vormt je “thuisbasis” van waaruit je iedere ochtend enthousiast en klantvriendelijk één van de 32 Mireille rondes aanvat. Als Service Verlener ben je het eerste aanspreekpunt bij jouw klanten. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en begeleiding.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Send us a message

Scroll naar top