Onyx Online Learning
Onyx Online Learning

Onyx One contractor management system

Over ons

Onyx One is een contractor management systeem. Het is de SaaS oplossing die de samenwerking tussen de opdrachtgever en de contractorbedrijven organiseert en opvolgt.

☑️ Stabiel, integraal en betrouwbaar
☑️ Opvolging en training van contractoren en subcontractoren
☑️ ISO 27001 gecertificeerd

Werkt u samen met derden in een industriële omgeving? Dan is Onyx One de oplossing die de naleving, de veiligheid en de impact van contractorprocessen automatiseert. Onyx One is al meer dan 10 jaar de partner van de industrie.
Het is een stabiel, volledig en betrouwbaar systeem, dat instaat voor het kwalificatieproces, de onboarding en de opvolging van contractoren en subcontractoren (aannemers en onderaannemers). Het is intuïtieve software, opgebouwd uit functionele modules.

📌65.000 Contractoren
📌44 Landen
📌 95% Auditproof

MODULE VOOR DYNAMISCHE KWALIFICATIE
Onyx One Qualification
Onyx One biedt een gepersonaliseerde kwalificatie op 2 niveaus: het kwalificeren van bedrijven en het kwalificeren van personen. De slimme Qualification tool verbetert en versnelt uw contractor processen.

De informatie, documenten en attesten worden door het contractorbedrijf opgeladen en automatisch door het systeem gecontroleerd. Elke contractor die uw site betreedt, doorloopt een individueel kwalificatieproces.

MODULE VOOR TIJDIGE AANMELDING
Onyx One Registration
Weet u wie aanwezig is op uw site? En weet u of ze ook allemaal op de hoogte zijn van uw veiligheidsprocedures? Met de Onyx One Registration module worden contractoren en subcontractoren, na volledige kwalificatie, aangemeld voor het uitvoeren van een bepaalde job. Dit gebeurt op voorhand. Zo wordt de veiligheid op de site gegarandeerd en worden de files aan de poort vermeden.

MODULE VOOR DIGITALE TRAINING
Onyx One Training

Contractoren die de veiligheidsregels overtreden zijn vaker betrokken bij incidenten en ongevallen. Toch blijft op veel industriële sites de naleving van de veiligheidsregels beperkt tot het ondertekenen van een (vaak niet volledig gelezen) document.
Zorg dat veilig werken een arbeidsvoorwaarde wordt door het toepassen van een
nultolerantiebeleid.

Met Onyx One training wordt het doen naleven van uw veiligheidsregels kinderspel.
U gebruikt veiligheidstrainingen en poortfilms op maat. Concreet betekent dit dat elke contractor op voorhand een digitale training toegewezen krijgt. Hij/zij volgt de training en legt een digitale test af. Niet geslaagd voor de test? Dan moet de training opnieuw gevolgd worden. Zo weet u zeker dat elke derde zich ten volle bewust is van de op te volgen veiligheidsregels.

Bovendien is de standaardisatie van opleidingsmateriaal cruciaal. Door het invoeren van digitale training zorgt u voor een uniforme training, wat bijdraagt aan de kwaliteit. De inhoud wordt voor elke individuele contractor op dezelfde manier gepresenteerd, onafhankelijk de plaats of het moment.

Online veiligheidstrainingen bieden een grotere mate van flexibiliteit. Ze kunnen vooraf en op afstand worden gevolgd.£

MODULE VOOR TRANSPARANTE COMMUNICATIE
Onyx One Communication

Het verzamelen van gegevens en het onderbouwen van strategieën en beslissingen worden vereenvoudigd door het gebruik van Onyx One Communication, de tool voor een gecentraliseerde communicatiestroom tussen opdrachtgever en contractorbedrijf. Het uitwisselen van gegevens, het vragen naar informatie en het delen van documenten zorgt voor een optimale samenwerking.

Bovendien zorgt de Onyx One Communication tool voor het vermijden van communicatie-barrières (verschillende sites, verschillende projecten, verschillende afdelingen). Deze barrières liggen aan de grondslag van beperkte communicatie, dubbel werk en geblokkeerde informatie. Door het invoeren van korte communicatielijnen staat proactiviteit centraal. Alle partijen en alle diensten beschikken over de volledige en de correcte last-minute informatie. De module is moduleerbaar volgens de wensen en behoeften van uw onderneming. Het overzicht van de gevoerde communicatie blijft ook nadien beschikbaar.

MODULE VOOR HET STRUCTUREREN VAN OPVOLGINFORMATIE
Oyx One Tracking
De Tracking module is een opvolgsysteem dat tijdens het hele proces automatisch controlegegevens vergaart. De module werd ontworpen om tijd te besparen. Zo verlopen inspecties en follow-ups vlotter en stel je rapporten op in een handomdraai. Onyx One Tracking laat u toe om informatie te centraliseren, zodat u moeiteloos uw team, projecten, contractoren en subcontractoren kunt beheren.

Vermijd een overdaad aan informatie
Onyx One Tracking is moduleerbaar, u kan onnodige informatie filteren en verwijderen uit uw rapportage, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is.

Zet chaotische informatie om in planmatige samenwerking
De informatie wordt verzameld rond de geplande taken en activiteiten. Dus geen verspreide e-mail threads, telefoongesprekken, papieren mappen of whiteboard notities meer. Deze gegevens zijn het uitgangspunt voor beoordelingswerkzaamheden.

Wij zijn Onyx
Onyx werd meer dan 10 jaar geleden opgericht. We stonden aan de wieg van online training en kwalificatiemanagement in België. Onze eerste klant, een groot petrochemisch productiebedrijf, kwam naar ons met een echte uitdaging:

“Hoe kunnen we 10.000 mensen in 20 verschillende landen en in bijna evenveel verschillende talen trainen? En hoe kunnen we alle certificaten bijhouden die nodig zijn om op locaties over de hele wereld te mogen werken?”

CEO Geert Peter de Oude startte zijn loopbaan bij Chemcopack, een bedrijf dat hij later aan Katoennatie verkocht. Gepassioneerd door digitalisering en gebruiksvriendelijke software-oplossingen, richtte hij enkele jaren later Onyx op. Een gedurfde uitdaging want digitaliseren was op dat moment geen prioriteit in de productie industrie.

Ondertussen werkt het Onyx team voor toonaangevende multinationals en daar zijn we fier op. We trainen en kwalificeren meer dan 65.000 werknemers van verschillende contractor bedrijven in 23 talen en dit verspreid over 44 landen.

Onze sleutel tot succes? We hebben Onyx One steeds verder geperfectioneerd en dit in samenwerking met de industrie. Vandaag zijn we voor de productie industrie het beste contractor management systeem op de markt.

Meer info? Een demo? Een afspraak? Info@OnyxOne.com

Nieuws

Vacatures

CUSTOMER CARE EXPERT

Jouw focus is de ondersteuning van onze contractoren bij het gebruik van ons online platform Onyx One. Dit gebeurt via de telefoon, via een chatbot en via ons ticketing systeem.

Heb je interesse in het gebruik van softwarepakketten, ben je klantgericht, stressbestendig en diplomatisch? Denk je oplossingsgericht, neem je initiatief en ben je sterk in communicatie? Schrijf en praat je perfect Nederlands en Engels?
(Frans is een plus.)

Dan bieden wij jou een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen, een gerichte opleiding, de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. cursussen en veel ruimte voor verantwoordelijkheid en initiatief. Dit alles in een moderne omgeving met ongedwongen sfeer en zelfsturende teams.

Reageer snel, we staan te trappelen om je te ontmoeten!

View Jobs Ads »

Implementation Expert

Jouw focus is de implementatie van ons online platform bij onze klanten. Je moet de bedrijfsprocessen en de behoeftes van de klant goed begrijpen en kunnen analyseren. Vervolgens het Onyx One platform van A tot Z opzetten, parametriseren en implementeren.

Heb je ervaring met verschillende bedrijfsprocessen? Denk je analytisch en oplossingsgericht?Neem je initiatief en ben je een sterke communicator? Spreek en schrijf je perfect Nederlands en Engels? Frans is een plus. Woon je in België, liefst regio Oost-Vlaanderen?

Dan bieden we jou een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen, een intensieve en gerichte opleiding, veel ruimte voor verantwoordelijkheid en initiatief en een moderne omgeving met ongedwongen sfeer en zelfsturende teams.

Reageer snel, we staan te trappelen om je te ontmoeten!

View Jobs Ads »

SENIOR PHP WEB DEVELOPER / SYSTEM ARCHITECT FUNCTION

Je richt je op de doorontwikkeling van Onyx One. Uw blik is altijd toekomstgericht zodat we de nieuwste technologieën kunnen inzetten.

● PHP, React, Node.js, Javascript / Typescript, HTML/CSS, MySQL, MongoDB
● Camunda, een platform voor procesorkestratie
● Een SaaS-platform gehost op AWS
● Git-versiebeheer
● De Atlassian-stack (Jira, Confluence…)

Je hebt een bewezen staat van dienst in het gebruik van PHP (4+ jaar), ontwerppatronen, O OAD-principes, moderne ontwikkelingsarchitect/frameworks (bijv. SOA, microservices, serverloze architectuur, domeingestuurd ontwerp…)

Je hebt een bachelor- of masterdiploma in IT of gelijkwaardig door ervaring, je neemt initiatief en bent een sterke communicator en je spreekt en schrijft vloeiend Engels

We bieden je een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met je ervaring en met extralegale voordelen en veel ruimte voor verantwoordelijkheid en initiatief.

Reageer dan snel, we staan te popelen om kennis met je te maken!

View Jobs Ads »

MEDIOR WEB DEVELOPER REACT / NODE

Je richt je op de doorontwikkeling van Onyx One. Je blik is altijd toekomstgericht zodat we de nieuwste technologieën kunnen inzetten.
– React, Typescript, GraphQL, MongoDB, Node/Express server, CSS, Docker, REST API’s
– Een SaaS-platform gehost op AWS
– Git-versiebeheer
– Camunda, een platform voor procesorkestratie
– De Atlassian-stack (Jira, Confluence …)

Wat verwachten wij van jou:
– Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met React en/of Node
– Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met Typescript
– Je hebt een bachelor- of masterdiploma in informatica of gelijkwaardig door ervaring
– Je hebt een probleemoplossende houding
– Je spreekt en schrijft vloeiend Engels

We bieden je een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met je ervaring en met extralegale voordelen en veel ruimte voor verantwoordelijkheid en initiatief.

Reageer dan snel, we staan te popelen om kennis met je te maken!

View Jobs Ads »

MEDIOR WEB DEVELOPER PHP

Je richt je op de ontwikkeling van Onyx One. Je blik is altijd toekomstgericht zodat we de nieuwste technologieën kunnen inzetten.

• PHP, Javascript, HTML/CSS, MySQL…
• Een SaaS-platform gehost op AWS
• Git-versiebeheer
• Object georiënteerd programmeren
• De Atlassian-stack (Jira, Confluence …)

Wat verwachten wij van jou:

• bachelor of master in IT of gelijkwaardig door ervaring
• Minimaal 1 jaar ervaring met PHP
• Jouw specialiteit is het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en intuïtieve software
• Je hebt een probleemoplossende houding
• Je spreekt en schrijft vloeiend Engels

AANBOD

• Een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen
• Veel ruimte voor verantwoordelijkheid en initiatief
• Een moderne omgeving waarin je samenwerkt met enthousiaste collega’s in een ontspannen sfeer en met zelfsturende teams

Reageer dan snel, we staan te popelen om je te ontmoeten!

View Jobs Ads »

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Je bent een solution seller in hart en nieren – en hebt een track record hierin. Je bent resultaatgericht, team player, doorzetter en je hebt sterke communicatievaardigheden in het NL, Eng en FR.

Samen met de bedrijfsleider bepaal je welke sectoren prioritair te ontwikkelen. Je genereert leads en doorloopt het hele sales proces, i.s.m. Subject Matter Experts.

Je bent verantwoordelijk voor het winnen van nieuwe klanten. Eens deze aan boord zijn, ben je hun Accountmanager en bouw je de business met hen verder uit.
Je blijft voor jouw klanten de SPOC die de connecties met de collega’s legt in functie van de fase van het project.
Je neemt deel aan netwerk-events, legt contacten, genereert leads.
Je rapporteert aan de bedrijfsleider.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Een dynamische bedrijfscultuur, team spirit, ontwikkeling voor elkeen, inspraak, fun.
Een competitief verloningspakket in ruil voor jouw expertise en bijdrage aan het succes van iedereen.

Neem snel contact op

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Send us a message

Scroll naar top