Remotec

Over ons

Remotec is al 35 jaar actief in de wereld van industriële signalisatie en wegmarkeringen met duidelijke communicatie, transparantie en overleg als kernwaarden. We zijn sterk in veiligheidssignalisatie, afbakening, aanrijdbeveiliging en binnen- en buitenbelijning (zowel met een effen of anti-slip afwerking als met digitale projecties). Onze experts komen ter plaatse en zoeken mee naar oplossingen op maat van uw bedrijf.

Veiligheid en efficiëntie, de belangrijkste functies van onze signalisatie, zijn van uiterst belang voor een vlotte werking in uw bedrijf. Door naast de dagelijkse activiteiten, ook naar de stroom van bezoekers, transporteurs, leveranciers en voetgangers te kijken, komen we tot een correcte analyse van uw werkomgeving. We bekijken samen met u het intern en extern verkeersplan en bieden oplossingen op maat voor. Hierin integreren we onze wegwijzertotems, veiligheidsborden, verkeersborden, veiligheidsspiegels, aanrijdbeveiligingen, slagbomen … Op de ondergrond brengen we met onze belijningen extra duidelijkheid. Schaduwborden, planningsborden, informatiepunten en tal van pictogrammen dragen daarnaast bij tot de 5S-werkwijze.

Is uw werkomgeving permanent vochtig, vuil of bevroren en wenst u de veiligheid te optimaliseren? Onze anti-slip en/of uv-belijning zijn het antwoord op uw vraag! Dankzij een ruwe afwerking bieden anti-slip markeringen grip in een gladde omgeving. Met uv-belijningen, die geplaatst kunnen worden tot -28°C en bovendien volledig geurloos is, zijn de markeringen in een mum van tijd droog én belastbaar. GOBO projectie of laserline bieden een uitweg indien uw ondergrond ontoegankelijk is, of u de digitale optie verkiest. Met de GOBO projectie kan u uw logo, boodschap, pictogrammen of signalisatie projecteren op een ondergrond naar keuze. Leg ons uw idee of project voor en we denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Nieuws

Vacatures

Commercieel Bediende Binnendienst

Wat zoeken we?

Iemand met commerciële drive en passie voor verkoop
Een administratieve duizendpoot, met bij voorkeur 2 jaar ervaring in binnendienst
Nauwkeurige en efficiënte werkmentaliteit
Vlotte communicatie in Nederlands en Frans

View Jobs Ads »

Magazijnier

Wat zoeken we?

Iemand die reeds ervaring heeft als magazijnier
Een zelfstandig persoon, die initiatief neemt
Iemand die bereid is om in 2 ploegen te werken
Een nauwkeurig persoon, met oog voor detail

View Jobs Ads »

Lasser

Wat zoeken we?

Iemand met een opleiding of ervaring in het lasgebied
Nauwkeurigheid en precisie
Een teamplayer, die meedenkt en meegroeit
Vlotte Nederlandse communicatie

View Jobs Ads »

HR Assistent

Wat zoeken we?

Iemand met een bachelordiploma, bij voorkeur in HR of gelijkwaardig door ervaring
Een analytische geest, die georganiseerd en gestructureerd werkt
Een proactieve teamplayer, die meedenkt en meegroeit
Vlotte omgang, discretie en no-nonsense aanpak

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Send us a message

Scroll naar top