The Hazard Factory
The Hazard Factory

The Hazard Factory

Over ons

The HAZARD FACTORY biedt veiligheidstrainingen aan in Virtual Reality. Op een werf verandert de situatie en de omgeving voortdurend. Daarom zijn kwalitatieve opleidingen zo’n grote uitdaging. Risico’s worden vaak te laat of zelfs niet onderkend.

Met behulp van VR-technologie kunnen we medewerkers aanleren om gevaren veel sneller te (h)erkennen (bewustwording) en hoe hiermee om te gaan (veiligheidsgedrag).

Het aantal arbeidsongevallen is recht evenredig met de tijd dat medewerkers blootgesteld worden aan risico’s. Bij The Hazard Factory zijn we er van overtuigd dat we deze blootstellingstijd drastisch kunnen reduceren door medewerkers met behulp van een praktische VR-training alerter te maken voor veiligheidsrisico’s. Laat risico’s dus niet aan het toeval over !

VR-technologie is ondertussen een performante technologie, en meer dan ooit de weg van de toekomst. Er is nooit een beter moment geweest om ermee aan de slag te gaan en verandering teweeg te brengen in de aanpak van opleidingen !

Nieuws

Vacatures

Customer Relations Manager

Je hebt een achtergrond in arbeidsveiligheid en wil uit je comfortzone stappen? Werk je graag in een start-up sfeer waar elke dag nieuwe kansen biedt om het bedrijf te laten groeien? Ben jij een hands-on type met oog voor details? Als het proactief denken en ondersteunen van een snelgroeiend bedrijf in VR (virtual reality veiligheidstrainingsmodules) uitdagend klinkt, dan is dit misschien iets voor jou. Je belangrijkste rol is om de relaties met trainingscentra en academies te onderhouden en hen te ondersteunen bij het gebruiken van onze VR-trainingsmodules. Je job is een mix van een preventiedeskundige, een Business Developer, een changemanager en een Customer Intimacy Expert. Nieuwsgierig ? Contacteer ons op +32 497 529 945

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Send us a message

Scroll naar top