DOCK GATE: VOORKOM ONGELUKKEN AAN LAADKAAIEN

Beschrijving

Bovendien kan een stuurfout van een heftruckbestuurder ervoor zorgen dat de elektrische poort beschadigd raakt. Enter de Dock Gate!

Aan een laadkaai vindt steeds een kluwen van bedrijvigheid plaats: magazijniers stapelen, laden en lossen, ondersteund door heftrucks die goederen aanbrengen of afvoeren. Het is op zo’n momenten dat een werknemer per ongeluk in het ijle stapt of het evenwicht verliest en in de laadkuil terechtkomt. Deze kuilen bestaan volledig uit beton, en veel is niet nodig om na een dergelijke val weken buiten strijd te zijn.

Pijnlijk voor de werknemer, zéker, maar ook voor de werkgever. Die moet op zoek naar een tijdelijke vervanger, waardoor het logistiek proces vertraging oploopt. Daarom: beter voorkomen dan genezen. De Dock Gate is hierbij de uitgelezen oplossing. Deze veiligheidspoort met dubbel railsysteem garandeert een optimale valbeveiliging en biedt een zeer veilige werkomgeving voor werknemers en voetgangers aan laadzones.

De veiligheidsafsluiting is uitgerust met een hydraulisch hulpmechanisme voor een soepele en eenvoudige bediening. Bovendien biedt dit valbeveiligingssysteem bescherming voor uw deuropeningen. De Dock Gate bestaat uit weinig componenten, waardoor de installatietijd tot een minimum wordt beperkt.

Scroll naar top