EEN GRONDIGE BESCHERMING MET DE FLIP BESCHERMINGSPLINTEN

Beschrijving

Het idee achter de FLIP is dat je snel en eenvoudig je infrastructuur kan afschermen met veiligheidsplinten. Door middel van 4 verschillende verbindingsstukken kan je dit type plint letterlijk langsheen rijzones, machines, muren en andere bouwelementen (wanden van koelcellen, decoratieve muren of sandwichpanelen) laten kronkelen, zonder aangewezen te zijn op rechte hoeken. Dit maakt van de FLIP een kostenefficiënte oplossing om impact laag bij de grond te absorberen.

Multi-inzetbaar
De I-vormige FLIP is beschikbaar in verschillende lengtes en kan een impact tot 3000 Joules absorberen, zowel aan de rail als de verbindingsstukken. De FLIP laat zich makkelijk installeren en is perfect combineerbaar met andere aanrijdbeveiligingsproducten voor maximale veiligheid!

De plint is vervaardigd uit ultra high impact polymeer en kan je gebruiken in diverse omgevingen – zowel binnen als buiten. De beschermingsplint is bovendien leverbaar met een rubberen afdichting, waardoor dit voor de chemische en voedingsindustrie meteen ook de meest hygiënische oplossing is op het gebied van aanrijdbescherming. De FLIP is bovendien bestand tegen temperaturen van -10°C tot 40°C, wat in deze sectoren erg op prijs wordt gesteld.

Extra voordelen
Naast bescherming biedt het aanleggen van FLIP-veiligheidsplinten ook praktische voordelen. Door zijn opvallende tweekleurige verschijning kun je dit type plint ook inzetten om een overzichtelijke onderverdeling van de goederen te organiseren In laad- en loszones. Niet alleen zorgt dit visueel voor een duidelijk onderscheid, je vermijdt hiermee ook dat goederen wegrollen of -schuiven uit een bepaalde zone of afbakening.

De FLIP is ook perfect inzetbaar als wielbegeleiding voor paletwagens en karretjes. In rijzones waar veel activiteit is zorgen de veerkrachtige beschermingsplinten dat alles in goeie banen loopt, zonder ook maar enige schade aan te brengen aan de trolleys die erdoor rijden.

Scroll naar top