Nos solutions ergonomiques pour lutter contre les TMS
Jallatte

Onze ergonomische oplossingen tegen MSD

Sinds zijn oprichting heeft Jallatte ERGONOMICS centraal gesteld door veiligheidsschoeisel te vervaardigen dat de bescherming van de mens op het werk garandeert, zijn welzijn verbetert en zijn gezondheid beschermt, door te focussen op innovatie.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Volgens het INRS heeft 48% van de werknemers tijdens het werk last van ten minste één houdings- of gewrichtsbeperking en wordt 32% van de werknemers blootgesteld aan vermoeiende situaties: veelvuldig lopen, langdurig staan, repeterende bewegingen in een hoog tempo. Deze houdings- en gewrichtsbeperkingen dragen bij tot aandoeningen van het bewegingsapparaat, die tegenwoordig de belangrijkste oorzaak van beroepsziekten zijn.

Elk beroep heeft zijn eigen beperkingen en daarom hebben wij antivermoeidheidsoplossingen ontwikkeld om het risico op MSD van de onderste ledematen te voorkomen, die inspelen op de problemen van elke werksituatie.

INFINERGY: ANTIVERMOEIDHEIDSTECHNOLOGIE

De INFINERGY-technologie tegen vermoeidheid komt uit de sportwereld. J-ENERGY veiligheidsschoenen zijn ontworpen voor werknemers die worden blootgesteld aan vermoeiende werksituaties:
– Herstellen meer dan 55% van de tijdens het lopen opgebouwde energie
– Vermindert het gevoel van vermoeidheid
– Drukpunten verminderen
– Bieden uitzonderlijk comfort
– Het risico op RSI van de onderste ledematen voorkomen.

MAXI-SOFT DUO: DE MAXI-COMFORT INLEGZOOL

MAXI-Soft Duo™ is een innovatief gecompenseerd inlegzoolconcept dat ontworpen is voor langdurige staande posities. Het combineert zowel een inlegzool als een comfortlaag die rechtstreeks in contact staat met de voetzool. Deze inlegzool brengt de houding in evenwicht en biedt een gevoel van comfort dat direct door de gebruiker wordt waargenomen.

Of u nu langdurig staand werkt, dagelijks op uw werkplek rondloopt of elke dag kilometers maakt, Jallatte biedt u ergonomische oplossingen, aangepast aan UW werksituatie, om uw veiligheid en gezondheid te waarborgen.

Uw voeten zijn uw fundament, uw gezondheid is uw kostbaarste bezit, dus zorg ervoor!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top