FAQ – FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Ja. Maak verbinding met het openbaar netwerk ‘Antwerp Expo’.

Je kan gratis parkeren op de openbare weg op de Vogelzanglaan (500 parkeerplaatsen), de Jan Van Rijswijcklaan (200 parkeerplaatsen), Desguinlei (400 parkeerplaatsen) en op verschillende parkings in de omgeving (Le Grellelaan, Beukenlaan, …).

Je kan betalend parkeren op de bezoekersparking naast Antwerp Expo op de camping van de Vogelzanglaan. Je kan daar rechtstreeks aan de bewaker betalen.

Aan beide ingangen van Antwerp Expo zijn aangepaste plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers.

Ja. Door uw bezoekersbadge te tonen, komt u snel binnen.

Het is mogelijk om u ter plaatse te registreren voor Worksafe. Het is echter aangeraden om zich vooraf te registreren om lange wachtrijen bij de ingang te vermijden.

Nee. Ook elektronische sigaretten zijn verboden. Roken kan je in de voorziene rookzones tussen de hallen of ter hoogte van inkom 2.

Alle hallen en alle sanitaire voorzieningen in de hallen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers (enkel de toiletten in de inkomhallen niet). Er zijn rolstoelen beschikbaar die je gratis kan gebruiken bij afgifte van je identiteitskaart.

Vraag ernaar aan de infobalie of reserveer een rolstoel voor je bezoek door een mailtje te sturen naar antwerpexpo@easyfairs.com.

Scroll naar top