Certeso

Certeso

Over ons

WAAROM KIEZEN VOOR CERTESO?

ÉÉN PARTNER – Brandpreventie is een uitgebreid thema. We merken dan ook dat veel klanten voorheen voor elk onderdeel een andere partner hadden. De ene partner doet de brandblussers, de andere de signalisatie, … Het overzicht verlies je op die manier snel, daarnaast is het ook tijdrovend. Met Certeso heb je één partner voor elk aspect van brandveiligheid. Samen met onze onderaannemers kunnen wij jou een volledige dienstverlening aanbieden van A tot Z.

KWALITEIT – We vinden het erg belangrijk dat we tegemoetkomen aan de verplichtingen die zijn opgelegd door de wetgeving. Dankzij onze eigen ontwikkelde software kunnen wij al jouw projecten tot in detail uitwerken en unieke kwaliteit afleveren.

DÉ REFERENTIE IN DE MARKT – Dankzij de vele projecten die we sinds 1998 hebben mogen uitvoeren hebben we doorheen de jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Ondertussen zijn we niet weg te denken als het gaat om brandveiligheid!

EXPERTISE – De medewerkers die jouw projecten zullen uitvoeren hebben een stevige kennis van brandveiligheid en volgen regelmatig extra opleidingen. Daarnaast hebben ze elk hun eigen specialisatie waarin ze zich verdiepen. Ook hebben we enkele brandexperten aan boord die echt àlles weten over brandveiligheid. Genoeg kennis in huis dus om jou te begeleiden naar een brandveilige onderneming.

Nieuws

Vacatures

Expert Brandpreventie

Certeso groeit elk jaar steeds meer en meer. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te versterken. Onze missie is om iedereen te helpen om op de meest efficiënte manier conform te zijn met de wetgeving over brandveiligheid. Jouw kennis over brandveiligheid kan ons een grote stap vooruit helpen om die missie te realiseren.

Onze experts brandpreventie adviseren en begeleiden onze klanten in het kader van brandpreventie. De experts bezoeken sites van onze klanten en maken een adviesrapport op in onze eigen software tools (Safety Walk en Reports). Op basis van dit verslag wordt de klant geassisteerd om tot een brandveilige onderneming te komen.

Bij Certeso hebben we onze eigen aanpak ontwikkeld voor het uitvoeren en opvolgen van risicoanalyses brand. Als expert ben je mee verantwoordelijk om deze methode(s) continu te verbeteren.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Send us a message

Scroll naar top