Cohezio vzw

Over ons

Als Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk is het onze opdracht te zorgen voor de gezondheid, de veiligheid en het welzijn op het werk van iedereen, zowel van u als van uw medewerkers. Wij bieden u dan ook een complete begeleiding bij uw welzijnsbeleid.

Samen vormen we een team van preventieadviseurs, artsen, psychologen, ergonomen, ingenieurs, hygiënisten, bedrijfsbezoekers, trainers, verpleegkundigen, enz. En daar komen nog al onze medewerkers van de ondersteunende diensten bij.

Cohezio is dus een multidisciplinair team dat nauw met u samenwerkt en u helpt een gezonde werkomgeving te garanderen voor uw medewerkers. Bij ons kan u terecht voor een luisterend oor, deskundigheid en oplossingen op maat van uw behoeften.

Wij gaan een stapje verder, want uw welzijn is voor ons een ernstige en boeiende zaak!

Ons vak is onze passie en vandaag de dag zijn welzijn en ontplooiing op het werk twee belangrijke streefdoelen. Daarom hebben we ons dienstenaanbod laten evolueren en bieden we voortaan meer dan een traditionele Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk.

Onze arbeidsartsen staan centraal in onze werking. Zij schrijven voor wat er gedaan moet worden om het collectief en individueel welzijn in het bedrijf te verbeteren. Ze worden bijgestaan door deskundigen en partners (BAO Group, experconsult en Modyva), zodat ze u nog completere oplossingen kunnen bieden en zo kunnen zorgen voor een stabiel team van medewerkers die zich ten volle kunnen ontplooien.

Nieuws

COVID-19 – uw exitplan

De eerste stappen naar de beëindiging van de lockdown zijn gezet. U bereidt er zich ongetwijfeld op voor. Opdat die terugkeer in de best mogelijke omstandigheden zou kunnen verlopen, heeft Cohezio voor u een doeltreffende methodologie om in alle….

Read more »

Vacatures

Contactinformatie

Send us a message

Scroll naar top