G4S Safety Systems nv

G4S Safety Systems nv

Over ons

Iedereen veilig laten thuiskomen, dat is het ultieme doel van onze safety-oplossingen. Kennis van zaken en de juiste middelen maken hierbij het grote verschil. Bij G4S hebben we zowel de expertise als de gespecialiseerde veiligheidsmaterialen in huis om dit in te vullen. Zo stellen we safety-medewerkers ter beschikking, geven we trainingen en zijn we gespecialiseerd in verkoop, verhuur en onderhoud van veiligheidsmaterialen als gasdetectie, adembescherming en valbeveiliging.

Producten

Nieuws

Vacatures

Veiligheidscoordinator niveau A + B

Kom voor G4S werken, wereldwijd specialist in security, safety en hospitality oplossingen en bouw mee aan ons succes. Voor ons departement Veiligheidscoördinatie zijn we op zoek naar een Veiligheidscoördinator niveau A / B:

– Je staat in voor de coördinatie van de veiligheid en gezondheid, zowel in de ontwerpfase als tijdens de verwezenlijking.
– Als veiligheidscoördinator verzorg je de taken die zijn vastgelegd volgens de bepalingen van de tijdelijke mobiele bouwplaats (KB TMB).
– Als lid van het projectteam sta je ook klaar om de klant en ontwerpers bij te staan met advies.
– Je wisselt coördinatievergaderingen af met het uitvoeren van inspecties, met het nakijken van documenten van aannemers en met het opstellen van V&G plannen, het veiligheidscoordinatie ontwerp en het Post Interventie Dossier.
– Daarenboven ben je verantwoordelijk voor grote projecten in verschillende sectoren: bouw, infrastructuur en petrochemie – afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Send us a message

Scroll naar top