Idewe

Idewe

Over ons

Al meer dan 50 jaar kunt u een beroep doen op de expertise van Groep IDEWE op het vlak van preventie en welzijn.
Een preventie- en welzijnsbeleid opstellen en uitvoeren hoeft u niet alleen te doen. Voor onafhankelijke ondersteuning en advies op maat kunt u terecht bij onze 900 experten. Arbeidsgeneeskunde, veiligheid, arbeidshygiëne, psychosociale aspecten, ergonomie of milieu kennen geen geheimen voor hen. Dankzij onze 11 regionale kantoren (Antwerpen, Brussel, Charleroi, Gent, Hasselt, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Roeselare en Turnhout) bent u altijd zeker van een snelle, continue service en een uitstekende bereikbaarheid. Ook voor opleidingen over preventie en welzijn is Groep IDEWE uw partner bij uitstek met zowel opleidingen in een klassiek als innovatief format.
Samen met u gaan we voor gezonde werknemers, die veilig aan de slag gaan in een optimale werkomgeving en dat ondersteund door de juiste kennis en tools.

Nieuws

Vacatures

Groep IDEWE heeft heel wat te bieden!

Dat onze organisatie een toonaangevende speler is, staat als een paal boven water. Met meer dan 50 jaar ervaring en een gekwalificeerd team bieden we dagelijks een antwoord op tal van maatschappelijke thema’s. Hoe we dat precies doen? Met een kritische blik, oog voor innovatie en een stevig wetenschappelijk fundament. Als je het ons vraagt, dé ideale combinatie voor het uitwerken van een volledige strategie op maat, met een hoge ‘return on prevention’.

Daarnaast zijn we de partner bij uitstek voor het geven van zowel opleidingen als infosessies. Steeds praktijkgericht met een draagvlak dat alle disciplines van preventie en welzijn omvat.

Je leest het goed, Groep IDEWE heeft heel wat te bieden. Niet enkel voor onze (potentiële) klanten… maar ook voor jou! Klik dus snel op één van de onderstaande vacatures en ontdek hoe we samen het verschil kunnen maken.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Send us a message

Scroll naar top