EMMA Safety Footwear BV
EMMA Safety Footwear BV / Hultafors

EMMA Safety Footwear BV

Over ons

A LOT’S CHANGED IN 93 YEARS, BUT OUR PASSION FOR QUALITY HASN’T
Veiligheid is voor EMMA van het allerhoogste belang. Veiligheid voor de voeten en veilige arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers, in de gehele keten. EMMA staat voor en verkoopt veiligheid. De missie van EMMA luidt daarom als volgt:

MISSIE: EMMA Safety Footwear ontwikkelt en produceert de veiligste voetbescherming op maatschappelijk verantwoorde wijze waarmee iedereen comfortabel zijn werk kan uitvoeren. Deze missie staat centraal binnen ons bedrijf. Daarnaast kijken we ook vooruit. EMMA heeft groeiambities. EMMA wil groeien in afzet, ook in internationale markten, maar alleen op verantwoorde wijze. Zo creëren we pas echt impact, want we hebben maar één planeet. Hoe meer schoenen op duurzame wijze worden geproduceerd, hoe beter het is voor het milieu! Daarom hebben we ook een visie opgesteld:

VISIE: EMMA wil een internationaal toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf zijn in het ontwikkelen en produceren van de veiligste voetbescherming. Een organisatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt en die de circulaire supply cycle regisseert en beheerst. Een uniek, betrokken en trots bedrijf met zorg voor de toekomst en onze volgende generaties.

WE CARE, WORK SAFE!

Emma Safety Footwear staat samen met Fristads Workwear op Worksafe.

Every professional dressed for sustainable performance.

In 1925 werd Fristads het eerste bedrijf in Zweden dat een complete collectie werkkleding produceerde en sindsdien is Fristads altijd voorop blijven lopen op het gebied van innovatie. In 2022 lanceerde Fristads twee gloednieuwe Fristads Green-collecties, de eerste in hun soort ter wereld. Professionals die extra zichtbaarheid op het werk nodig hebben, hebben nog nooit zoveel comfortabele en duurzame kleding gehad om uit te kiezen. Dit is het bewijs dat als het op werkkleding aankomt – het mogelijk is om alles te hebben.

Fristads heeft de Fristads Green High Visibility-collectie gemaakt om diegenen te beschermen die hoge zichtbaarheid op het werk nodig hebben, maar met een kleinere ecologische voetafdruk. Van materiaalkeuze tot leveringsmethoden – we hebben elke stap in de keten geanalyseerd en steeds voor de meest duurzame optie gekozen. Het resultaat is een baanbrekende collectie werkkleding die de drager beschermt en tegelijkertijd de planeet zoveel mogelijk ontziet.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Send us a message

Scroll naar top