Aankondiging postponing Worksafe naar maart 2023

Beste exposant,
Beste partner,

U vernam het ongetwijfeld al via de media,

Zoals u ongetwijfeld via de media vernomen heeft, via de publicatie op 12 januari van een nieuw Ministerieel Besluit heeft de Belgische overheid de huidige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken verlengd tot 1 mei 2021. Deze maatregelen houden in dat heel wat culturele en economische activiteiten, waaronder handelsbeurzen, on hold staan.

Deze nieuwe verlenging van onze inactiviteit heeft opnieuw gevolgen voor onze beurskalender. De afgelopen weken heeft uw vaste contactpersoon Neil Lommers de exposanten hiervoor opgebeld om te kunnen inschatten wat jullie visies hierin waren.

De nieuwe verschuiving in onze beurskalender, die geheel buiten onze wil en controle ligt, verplicht ons er helaas toe om Worksafe die nu op woe. 23 & do. 24 maart 2022 in Antwerp expo gepland stond verder door te schuiven naar 22 & 23 maart 2023. Op deze datum in 2023 zal Worksafe opnieuw gelijktijdig georganiseerd worden met de vakbeurzen M+R en Maintenance. Hetidee is om vanaf 2023 Worksafe voor de Nederlandstalige markt om de 2 jaar te organiseren in de onpare jaren.   

Geheel informatief geven we mee dat deze beslissing wordt genomen conform art. 21.1 van onze algemene voorwaarden, dat het volgende bepaalt:

“In het geval dat de Beurs door feiten buiten de wil of redelijke controle van de Organisator (waaronder maar niet beperkt, elke actie van de eigenaar of uitbater van het Gebouw, elke staking of industriële actie die invloed heeft op de personeelsbezetting bij de Organisator), geheel of gedeeltelijk niet kan plaatsvinden op de voorziene locatie of datum, is de Organisator gerechtigd de Beurs te annuleren, geheel of gedeeltelijk te verplaatsen of naar een andere datum te verplaatsen, of de beursduurtijd en/of de periodes van opbouw en/of afbouw te beperken, en hiervoor naar eigen goeddunken de Exposant al dan niet te vergoeden, zonder dat de Organisator enige verplichting tot schadevergoeding heeft.”
 

Wat houdt dit in voor u?

Aangezien Worksafe van woe. 23 & do. 24 maart 2022integraal verplaatst wordt, worden uw inschrijving en bijhorend totaal deelnamebedrag automatisch overgezet naar Worksafe woe. 22 & do. 23 maart 2023 in Antwerp expo. U hoeft dus administratief niets te doen.

Worksafe Namur van 6 oktober 2022
Met deze verschuiving van de editie in Antwerp expo komt de volgende editie van Worksafe in Namur als eerste in de agenda. Indien u wenst mag u budgetten binnen uw Worksafe portofolio verschuiven naar deze editie. Contacteer hiervoor Neil Lommers.

Heeft u bijkomende vragen?

Dan staat ons team u graag persoonlijk te woord. Aarzel niet om uw vaste contactpersoon, Neil Lommers, te contacteren voor bijkomende vragen.


Hierbij willen wij u graag nogmaals danken voor uw begrip, geduld en vertrouwen.


Tot binnenkort!

Met veilige groeten

Neil Lommers                                                                         Dieter Wilssens
Account Manager                                                                   Group Event Director
T +32 (0)3 280 53 48

PS: Exposanten melden ons dat ze de afgelopen periode aanzienlijk méér e-mails ontvangen hebben van onbekende afzenders of organisaties die zogezegd onze bezoekersdata  of catalogivermeldingen willen verkopen. Graag bevestigen wij dat wij NOOIT enige bezoekersdata verkopen of ter beschikking stellen en dat wij strikt alle GDPR-regels volgen.

Al onze officiële mediapartners zullen vanaf de komende vakbeurzen ook steeds vermeld staan in onze Marketing handboek.

Een officiële lijst van de FOD Economie  ivm Bedrog met beroepengidsen, reclame-inlassingen en domeinnamen kan u hier terugvinden.

Enkele vrijblijvende tips om SPAM tegen te gaan:

-Blokker zelf de afzender in Outlook via de rechtermuisknop als je op de SPAM-mail staat : klik op ‘ongewenste mail’ en vervolgens op ‘afzender blokkeren’

-Laat het domein van de afzender blokkeren door uw IT verantwoordelijke.

Scroll naar top